temp

Ce îmi place la colaborarea cu Roomzia este faptul că totul este foarte bine organizat. Comunicarea cu specialistul, faptul că există acel test în care afli multe chestii faine despre tine și despre ce te reprezintă. În fine, a fost o experiență de care ne-am bucurat și, dacă vom mai avea vreodată de amenajat o locuință, sigur tot cu ei o vom face.

Andrei Zaharia

Știți cum e să ai în cap o imagine a spațiului, amenajată, dar când pui „piesele puzzle-ul” cap la cap să nu iasă ce trebuie? Iată că i-am găsit pe cei de la Roomzia care au reușit să vadă și să-mi înțelegă dorința, astfel încât a iesit, la final, ceea ce era în capul meu, chair cu ceva îmbunătățiri.

Diana Pop

Colaborare foarte ok, costuri decente. Am reușit să îmi amenajez locuința mai repede decât mă așteptam, plus că cei de la Roomzia au venit cu niște idei geniale în ceea ce privește folosirea spațiului la maxim, și pentru depozitare, și să arate totul calumea.

Alina Paun

Cel mai mult mi-a plăcut, pe lângă profesionalism și sfaturi pertinente, faptul că s-au ocupat de comandarea mobilei, a decorațiunilor, mă rog, a tuturor articolelor care au fost necesare, fără să mai avem noi bătăi de cap. Îmi plăcea și înaitne acasă, dar acum n-aș mai pleca nici în vacanță ?

Catalina Lupu

După încercări eșuate de a ne amenaja singuri locuința, ceva bani cheltuiți „fără cap”, am decis să ne consultăm cu un designer. Căutând, am dat peste platforma Roomzia, am luat legătura cu ei și, uite așa, ne bucurăm acum de o casă cum ne-am închipuit-o.

Delia Radu

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render