Informaţii cu privire la activitate în perioada crizei COVID 19

Ca afacere online, am avut norocul să putem funcţiona într-o arie extinsă, făcând uşor accesul la o viaţă frumoasă. Ȋn timp ce aceste momente ne arată clar că singurul lucru care contează la final este să-i ţinem pe cei dragi lânga noi şi în siguranţă, noi suntem mai motivaţi ca oricand să menținem promisiunea Roomzia, ajutându-ne în continuare clienţii să-şi creeze case frumoase, primitoare, în care să fie alături de cei dragi.

Totuși, ţinând cont de politicile guvernamentale din U.E. şi din alte pieţe care ne cer insistent să evităm orice calatorii şi contacte ne-esenţiale, din păcate nu vom putea oferi servicii de livrare şi montaj până la noi recomandări din partea guvernelor. Clienţii care aşteptau livrări au fost contactaţi pentru stabilirea de comun acord a unui plan de acţiune corespunzător.

Ȋn acelaşi timp, deoarece lanţurile de aprovizionare pentru mobilă locale, europene şi globale au fost perturbate de aceste măsuri esenţiale pentru limitarea pandemiei de coronavirus, sperăm că înțelegi că timpii de producţie şi disponibilitatea sunt imprevizibile în acest moment. Echipa noastră de aprovizionare este în legatură strânsă cu toţi vânzătorii şi producătorii pentru a se asigura că putem reveni la o buna organizare şi desfăsurare a activităţii, furnizând cele mai bune produse, în timpul si costurile prevăzute, iar când acest lucru se va întâmpla, vom lua imediat legătura cu tine.

Te rugăm să ne scrii la hello@roomzia.ro dacă ai intrebări.
Îti dorim toate cele bune ție și celor apropiaţi.

Răzvan
Fondator Roomzia

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render