Contact

  Vreau sa primesc un newsletter lunar cu sugestii de design si oferte speciale.
  *Poți oricând să alegi renunțarea la aceste informări din partea noastră

  Misiunea noastră

  Este să îți oferim un serviciu online, accesibil și facil, care să te ajute la colaborarea cu designerul potrivit, în funcție de nivelul bugetului și al stilului
  de design interior preferat.

  Comunicarea transparentă, sprijinul necondiționat și profesionalismul sunt în topul valorilor noastre, după care ne ghidăm de fiecare data și datorită cărora fiecare proiect Roomzia este un succes.

  În viziunea noastră, toți oamenii trebuie să locuiască într-o casă în care să se regăsească și să-și adune forțele, să le fie adăpost și sursă de fericire. În fine, să creeze un univers unic, pentru fiecare individ. Ne imaginăm o lume în care orice spațiu de business este în perfectă armonie cu valorile brandului și care le oferă clienților și angajaților sentimentul de confort și bucuria de a reveni zi de zi.

  Cu fiecare proiect Roomzia, ne apropiem tot mai mult de dezideratul nostru. Vino să ni te alături, vrem să îți creăm o lume ideală!


  Date Firmă:
  ROOMZIA DESIGN S.R.L.,
  sediul social în județul Ilfov, oraș Bragadiru,
  Reg. Com.: J23/4948/2019,
  C.I.F.: 41864071,
  IBAN Nr: RO71 INGB 0000 9999 0965 8214,
  Capital social 240 lei,
  Telefon: +40 749 031 113, +40 753 130 832
  E-mail: hello@roomzia.ro

  Abonează-te la newsletter

  Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

  Roomzia render