Vino în comunitatea Designerilor de Interior

Roomzia selectează și reunește experți din domeniul designului de interior, oferindu-le posibilitatea de a-și construi brandul, de a se conecta la clienți noi și de a câștiga un venit suplimentar.

Beneficiile designerului din comunitate

Proces de design eficientizat
Roomzia va avea grijă de toate lucrurile plictisitoare și consumatoare de timp, permițându-vă să vă concentrați timpul pe proiectare. Cu setul nostru exclusiv de instrumente, veți putea să vă faceți munca într-o manieră mai eficientă și mai distractivă.
Flexibilitate
Voi decideți dacă aveți timp să vă ocupați de fiecare client, de la caz la caz. Cel mai bun lucru este că puteți lucra la proiectele voastre de oriunde și oricând doriți.
Notorietate
Vă ajutăm să vă dezvoltați abilitățile și portofoliul. Vom fotografia cele mai bune proiecte și le vom promova pe site și pe alte canale.
Oportunități
Vă creăm oportunități pentru a vă întâlni cu profesioniști în domeniul design-ului de interior. Aducem oamenii împreună, pentru a împărtăși experiențe și a oferi o serie de opțiuni relevante de formare și coaching.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render