Amenajarea băii, idei și sfaturi

Există o mulțime de oameni care, probabil, nu prea își  bat capul cu tot ceea ce presupune o amenajare baie, mai ales atunci când locuința este pentru închiriat. De câte ori nu am mers într-o casa uimitoare, pusă la punct din podea podea și până-n tavan, ca apoi să intrăm într-o baie teribilă, a anilor ’80. Cu siguranță ai trecut și tu prin situații asemănătoare, nu-i așa?

De cele mai multe ori, oamenii nu doresc să „arunce” banii într-un apartament pe care vor să-l închirieze, iar baia nu este văzută ca unul dintre punctele principale ale locuinței, așa cum sunt camera de zi, dormitorul sau bucătăria. Însă grație unor amenajări airbnb făcute de specialiști, vă puteți crește rata de ocupare a locuinței, dar și prețul de închiriere.

Și, chiar și în cazurile în care locuința nu este pentru închiriere, baia este lăsată, de cele mai multe ori la urmă sau abandonată complet.

Cu toate acestea, baia contează mai mult decât crezi.

amenajare baie

Amenajare baie, sfaturi și idei

Cu toții avem rutine diferite dimineața, dar majoritatea dintre noi urmează un model similar îndată ce ne trezim. În primul rând, apăsăm butonul de snooze a alarmelor nostre. Apoi ne târam din pat și reușim cumva să ne îndreptăm spre baie.

După ce reușim să încheiem activitățile specifice din baie, ne îmbrăcăm și suntem gata de plecare. Așadar, în mod esențial, ziua ta începe si se termină în baie. Iată un motiv în plus pentru a aduce puțin mai mult farmec acestui spațiu. Iată cât de ușor poți face acest lucru.

Aspecte de care să ții cont

Încearcă să montezi o soluție de încălzire a pardoselii, pentru a face ieșitul din duș mai ușor în diminețile reci. Pune una sau mai multe lumânări parfumate, pentru decor și un aer mereu proaspăt.

Găsește un loc la îndemână pentru a găzdui cele 339 de loțiuni și creme, astfel încât să îți faci rutina de dimineață confortabilă.
Ai nevoie de o oglindă frumoasă pentru a te vedea și a-ți da încredere că poți să treci prin ziua care vine.

Dincolo de aspectele cosmetice ale unei băi, un alt motiv pentru care ar trebui sa te concentrezi puțin mai mult asupra designului ei, ar fi că, probabil, este singura camera din casă unde te poți relaxa în mod corespunzător. Cu muzică în surdină, lumina lumânărilor și o cadă plină de baloane, nu este nimic mai bun decât să te scalzi într-o baie fierbinte, după o zi lungă.

Multă lume îți vede baia. Gândește-te la asta, când ai pe cineva in vizită. Unde sunt cei mai mulți dintre ei? Desigur, inițial vor fi în camera de zi sau poate în bucătărie. Dar, apoi, sunt cei câțiva curajoși care decid că nu le pasa sau chiar trebuie să meargă, să se strecoare în baia ta. Toată lumea trebuie să folosească toaleta la un moment dat și trebuie să te asiguri că baia ta este în forma cea mai bună.

Sperăm că ți-au fost de ajutor sfaturile noastre legate de amenajarea băii și te așteptăm cu mai multe noutăți pe blog și pe facebook.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render