Apelează la un serviciu de design interior, ca să economisești bani și timp

Un studiu al celor de la Reaveal Marketing Research ne arată că 8 din 10 români doresc să își (re)amenajaze locuința în acest an. Și probabil tendința va rămâne aceeași și în anii viitori, deoarece perioada în care toți am fost forțați de împrejurări să petrecem cam tot timpul pe acasă ne-a arătat cât de important este să ai un spațiu în care să te simți bine și care să te reprezinte.

Pentru că domeniul nostru de activitate – și pasiunea noastră – sunt serviciile de design interior, este datoria noastră să vă oferim câteva sfaturi pertinente cu privire la tot ceea ce înseamnă un proces de amenajare interioară.

De ce este cel mai bine să apelezi la un serviciu specializat?

Pentru că economisești bani, timp și obții rezultatele dorite. De câte ori nu te-ai gândit să schimbi, de exemplu, canapeaua din living. Ai cercetat magazinele de mobilă, ți s-a oprit inima la un model anume de canapea, ai măsurat, toate bune și frumoase. Ai ajuns cu canapeaua acasă, ai pus-o în locul destinat și ți-ai dat seama că… hmm, parcă nu se potrivește așa de bine cu restul elementelor,  cum ți se părea ție în mintea ta. Dar de acum ai cumpărat-o și preferi să lași lucrurile așa, chiar dacă nu mai ești mulțumit/ă de achiziția făcută.

Sau, alt caz: ți-ai cumpărat o casă/apartament nou. Felicitări, nu e lucru de ici de colo să ai casa ta. Ți-ai comandat mobilă, ai amenajat locuința, totul pare relativ ok. Apoi locuiești propriu-zis în locuință și îți dai seama că:

 • nu ai suficient spațiu de depozitare;
 • nu te-ai gândit la un loc unde să pui aspiratorul sau standerul de rufe;
 • poate în bucătărie ar fi mers o altfel de așezare, mai practică;
 • nu ar fi stricat să alegi o canapea extensibilă cu spațiu de depozitare;
 • ar fi fost mai bine ca ușile să se deschidă pe partea stângă, nu pe dreapta; sau la bucătărie s-ar fi potrivit mai bine o ușă culisantă etc.

Ei, bine, aici intervine expertiza unui designer de interioare

Experiența și lucrul cu spații dintre cele mai diverse îl ajută pe designerul de interioare să prevadă eventualele nevoi pe care tu, în momentul de față, nu le poți estima. Este capabil să îți facă o analiză concretă, avantaje și dezavantaje ale spațiului și să vină cu cele mai bune soluții, personalizate nevoilor tale, dar mai ales stilului care te reprezintă.

Să faci schimbări poate fi, în timp, mult mai scump decât dacă investești deodată în servicii profesioniste de design interior. 

În funcție de preferințele tale și de bugetul de care dispui, un designer de interioare îți poate face cele mai bune recomandări cu privire la aranjarea mobilei, la lucrurile care îți sunt cu adevărat necesare sau care pot, în timp, mai mult să te încurce, să îți recomande obiecte multifuncționale.

De asemenea, un designer de interior îți va amenaja locuința așa încât să îți permită o flexibilitate anume – adică să poți interveni cu ușurință în viitor, dacă simți că vrei să mai adaugi o piesă de mobilier sau să îți mai creezi un loc de depozitare etc.

Ce face Roomzia pentru tine?

 1. Roomzia este o platforma online pentru servicii de design și decorațiuni interioare. Suntem cel mai bun prieten al tău în materie de design și îți vom livra produsele ținând cont de orice buget, stil și ideal de decorare.
 2. Serviciile de design interior sunt oferite exclusiv online, permițâdu-ți să găsești un designer, să îți modelezi spațiul așa cum ți-l dorești și să comanzi articolele – toate într-un singur loc.
 3. Noi nu percepem tarife pe ora sau pe metru pătrat. Cu Roomzia, vei plăti o taxa unică și redusă, o singura dată pe cameră, pentru a primi servicii complete de design de la rețeaua noastră de designeri talentați. Te vom întreba de la bun început despre bugetul pentru cameră și vom lucra cu furnizori diverși pentru a ne asigura că decorul final este cel dorit pentru tine și portofelul tău.
 4. După ce designul final este încheiat, membrii echipei noastre sunt gata să te sprijine în lansarea comenzilor, asigurându-ți accesul la acele oferte unice și ușurându-ți povara procesului de achiziție.
 5. Designerul tău este disponibil pentru comunicare si întrebări timp de patru săptămâni după încheierea procesului de design, așa că te rugăm insistent să ne folosești ca resursă! Procesul nu se încheie în secunda în care ai primit proiectul final – suntem aici pentru a te ajuta să pui totul la punct in zilele palpitante care urmează.
 6. Poți începe proiectul în câțiva pași ușori. După ce te înregistrezi cu un cont, vei adăuga camerele pe care dorești să le amenajezi cu ajutorul nostru. Îți vom pune o serie de întrebări (de exemplu, buget, culori/modele care îți plac, etc.) pentru a putea înțelege exact ceea ce dorești.
  Dupa ce ai completat Profilul Camerei și ai efectuat plata pentru proiect, suntem gata să începem.
 7. Designerii noștri vor analiza și vor utiliza toate informațiile pe care le-ai inclus în formularele de stil, preferințe și spțiu, pentru a înțelege care este spațiul și stilul tău de design preferat, înainte de a începe proiectul.
 8. Designerul poate introduce în proiectul de amenajare și piese de mobilier pe care le ai deja și de care nu vrei să te desparți.
 9. Flexibilitate maximă. După încheierea fiecărei etape, ți se va cere să evaluezi proiectul, pentru a informa designerul în legătură cu ceea ce nu ți-a plăcut dar și ce ți-a plăcut, astfel încât ambele părți să se pună de acord.
 10. După ce ai primit proiectul final, o revizie gratuita este inclusa in proces.
 11. Avem propriul magazin online de mobilă și decorațiuni, așa încât ai garanția că vei dispune de piesele de mobilier dorite. Desigur, dacă preferi să cumperi din altă parte, ai această libertate fără nicio problemă.

Sperăm că ți-au fost de folos sfaturile noastre  și te așteptăm cu mai multe noutăți legate de amenajări interioare pe blog și pe facebook.

Dacă ai nevoie de puțin ajutor, designerii Roomzia te vor ajuta cu cele mai bune recomandări, pentru o locuință potrivită stilului și personalității tale. prețurile serviciile noastre de amenajări și design interior sunt disponibile aici.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render