Exemple

Exemple Schite 2D

Schitele 2D nu ne ajuta doar la planificarea spatiului, ci au au ca scop si intelegerea proportiilor, nevoilor ocupantilor, stilului de viata si preferintelor personale.

Exemple Vizualizari 3D

Intelegerea planurilor traditionale, poate fi dificila. De aceea, cea mai buna modalitate de a percepe propunerea de design interior, este vizulizarea 3d a spatiului. Multi oameni isi pot face o idee generala cu ajutorul schitelor 2D, dar au probleme cu vizualizarea modului in care va arata designul. Avand posibiliatea sa vezi si sa experimentez propunerea in reprezentari tridimensionale,  poti intelege cum va arata amenajarea si cum va functiona. Cu cat simti si percepi mai mult forma propunerii pe care o vei primi inainte de a incepe amenajarea, cu atat vei fi mai relaxat in luarea deciziilor.

Exemple Moodboards

Mood board-ul este un colaj de imagini care reprezintă viziunea designerului pentru un anumit spatiu. Combina fotografii in care sunt reprezentate camere deja amenajate, imagini abstracte si fotografii ale mobilierului sau decorului care ar putea fi folosite ulterior în propunere.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render