Salut!

Bine ai venit la Roomzia! Dacă ești aici, e clar pentru noi că ești interesat de design interior. Iar noi ne bucurăm foarte tare pentru că exact pe tine te căutam.

Newsletter-ul Roomzia este dedicat persoanelor care își re(amenajează) locuința sau urmează să o facă și au nevoie de suport în a lua decizii deopotrivă smart și estetice pentru ceea ce vor numi un „Acasă” 100% pe placul lor.

Newsletter Photo

Vei regăsi în e-mailul nostru bilunar (nu spamăm și nu trimitem e-mails fără acordul tău) tips&tricks pentru amenajare, cele mai noi trend-uri în design interior, sfaturi de la experții din comunitatea Roomzia, studii de caz din proiectele noastre, selecții de piese de mobilier bazate pe nevoile tale, cât și oferte speciale de-a lungul anului (nu multe, dar semnificative).

Newsletter Photo
Newsletter Photo

Curatorul acestui newsletter este Răzvan Cherț, fondatorul Roomzia și mintea creativă din spatele comunității, susținut de 10+ designeri care au aderat la această comunitate pasionată de frumosul funcțional, cum ne place nouă să numim ceea ce facem la Roomzia

Razvan Chert

Razvan Chert

Cristina Gheorghe

Cristina Gheorghe

Cezar Coada

Cezar Coada

Andra Raicu

Andra Raicu

Alexandra Moraru

Alexandra Moraru

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render