Sumarul și spațiul existent

Beneficiarul a achiziționat recent o locuință în Nordul Bucureștiului, pe care dorește s-o transforme într-un cămin modern, confortabil, luminos, elegant și practic, încadrându-se într-un buget de 40 000€.

Conceptul

În funcție de stilul de amenajare, preferințele și spațiul tău, alegem designerul potrivit, elementele de mobilier și decor și dăm startul intregului proces de transformare a locuinței tale.

Planul

Planul locuinței ne oferă informații legate de compartimentarea spațiului, suprafața exactă, numărul și tipul camerelor care urmează a fi amenajate. De asemenea, oferă o imagine de ansamblu pentru designer, care poate face o proiecție preliminară a modului în care s-ar putea porni procesul de amenajare.

Lista cu produse

În funcție de camera/camerele pentru care se solicită proiectul de amenajare, se poate face un sumar al pieselor de mobilier necesare, în conformitate cu stilul tău de design și utilitatea pe care vrei să o dai camerei/camerelor.

Vizualizări 3D

Vizualizările 3D te vor ajuta să-ți faci o idee despre cum va arăta spațiul tău la final, amenajat cu piesele de mobilier alese și în conformitate cu stilul dorit de tine. Fiind un proces dinamic, vizualizările 3D te vor ajuta să te decizi asupra proiectului final sau să optezi pentru schimbările dorite.

Rezultatul final – Camerele amenajate

Aici poți vedea rezultatul final – spațiul tău așa cum ți l-ai dorit amenajat, care îmbină stilul tău de design interior și sfaturile designerului, pentru ca locuința ta să fie un echilibru cât mai mare între estetic și util.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render