Vrei să fii gazdă Airbnb? Trasformă un spațiu simplu în ceva inspirațional

Am văzut cu toții fotografii ale prietenilor noștri pozând în câte o locație Airbnb uimitoare din lume, stârnindu-ne invidia și făcându-ne să ne dorim să intrăm online și și închiriem și noi locul respectiv. Dacă stilizezi corespunzător spațiul tău de închiriat, oaspeții vor face marketing în locul tău. Așadar, te încurajăm să optezi pentru un serviciul de amenajări airbnb.
Industria de închiriere spații de vacanță devine tot mai competitivă, ceea ce înseamnă că este esențial să ai o proprietate care se remarcă din motivele potrivite dacă vrei să îți asiguri recenzii favorabile, evaluări mai bune și mai multe rezervări.

Alegerea designului pentru spațiul tău Airbnb

Să fim cinstiți, dacă nu oferi musafirilor vederi panoramice sau o locație imbatabilă, va trebui să te bazezi pe designul interior al proprietății tale pentru a-ți atinge ținta de rezervări.
Însă înainte să cheltuiești o avere pe covoare persane și lămpi antice, trebuie să iei în considerare tipul de client vizat și ce își va dori acesta de la interiorul casei tale. Ai în vedere persoane care călătoresc în scop de serviciu? Dacă da, este necesară o abordare minimalistă. Vizezi familii tinere? Atunci un tapet negru nu este probabil cea mai bună opțiune.

Câteva idei utile:

Păstrează un ton neutru

În afara cazului în care ești foarte încrezător în abilitățile tale de decorare interioară și ai în vedere un anumit tip de client când alegi o schemă neobișnuita de culori, te sfătuim să alegi o paletă neutră. Dacă te hotărăști să vopsești pereții în roșu, sunt șanse să sperii clienții mai conservatori. Rezumă-te la o schemă de culori care nu va deranja și care poate fi îmbunătățită prin câteva elemente distinctive precum o lucrare de artă sau un covor.

Importanța podelelor

Dacă spațiul tău are covoare vechi și pătate pe podea, mai gândește-te înainte să îl oferi spre închiriere Airbnb. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face când vine vorba de designul interior al spațiului tău Airbnb este să te concentrezi pe îmbunătățirea podelelor. Cumpără gresie frumoasă pentru baie. Elimină covoarele și șlefuiește podelele vechi. Sau cumpără niște covoare frumoase. Musafirilor chiar le pasa de ceea ce se află sub picioarele lor când își petrec vacanta într-un loc închiriat. Fă-l sa arate frumos.

Spațiu pentru haine și încălțări

Ar putea părea la mintea cocoșului, dar este uimitor câte gazde își renovează spațiul de închiriat și nu iau în considerare spațiu de depozitare pentru musafiri…ei creează un refugiu minimalist în care nu ai unde să agăți o cămașă! Pune cârlige pe pereți. Gândește-le la dulapuri încastrate. Pune un suport pentru pantofi la ușă. Asigură-te că musafirii nu vor deveni frustrați pentru că nu au unde să-si așeze lucrurile.
Aroma terapie

Mirosul spațiului tău Airbnb poate fi un factor determinant pentru oaspeți. Nu are importanță cât de frumos este spațiul și ce mobilă grozavă ai înăuntru – dacă miroase precum un câine ud sau ca o toaletă, nu ai șanse să primești în continuare recenzii bune și solicitări de rezervare. Scapă de toate saltelele, covoarele, preșurile, pernele și canapelele vechi care pot reține mirosuri urâte. Unele gazde folosesc odorizante sau lumânări parfumate pentru a înmiresma atmosfera, dar încearcă să nu folosești ceva prea puternic, acest lucru putând deranja persoane cu alergii si sensibilități.

Încearcă să eviți:

• Aglomerarea spațiului
• Prea multe obiecte personale în casă, precum fotografii de familie
• Obiecte religioase care pot crea disconfort musafirilor
• Obiecte de epocă scumpe care riscă sa fie avariate de oaspeți
• O tematică fără legătură cu locația și împrejurimile

Nu mai ai idei? Roomzia are o echipă de designeri experimentați care înțeleg dorințele și necesitățile vizitatorilor Airbnb din întreaga lume. Iți putem oferi sfaturi de decorare a locuinței astfel încât să ai șansa să atragi noi solicitări de rezervare și recenzii excelente. Te așteptăm cu mai multe noutăți pe blog și pe facebook.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render