Servicii de amenajări interioare apartamente – Roomzia

Ultima perioadă a însemnat, pentru mulți dintre noi, să petrecem mai mult timp pe acasă, inclusiv să lucrăm de acasă. Așa cum menționam într-un articol anterior, 8 din 10 români vor să își reamenajeze locuința și, prin urmare, sunt în căutarea unui serviciu complet de amenajări interioare apartamente.

Analizând cererea pieței și discutând și cu clienții noștri, am decis să ne adaptăm oferta în funcție de nevoile reale ale beneficiarilor. În cele ce urmează, îți prezentăm pachetele noastre de servicii, dar și câteva exemple de amenajări interioare apartamente din portofoliul nostru, pentru ca tu să poți lua o decizie de care să fii convins/ă 100%.

Amenajări interioare apartamente – ce avantaje îți oferă Roomzia și cât costă?

Fie că vorbim despre un apartament recent achiziționat, fie că dorești o schimbare în casa unde deja locuiești de câțiva ani, echipa noastră este pregătită să te ajute cu cele mai eficiente soluții, bazate pe stilul tău. Trebuie să știi că noi nu percepem tarife pe oră sau pe metru pătrat. Cu Roomzia, vei plăti o taxă unică și redusă, o singură dată pe cameră, pentru a primi servicii complete de design de la rețeaua noastră de designeri talentați. Te vom întreba de la bun început despre bugetul pentru cameră și vom lucra cu furnizori diverși pentru a ne asigura că decorul final este cel dorit de tine și de portofelul tău :).

Hai să vedem împreună care sunt pachetele noastre de servicii și, astfel, să îl alegi pe cel potrivit ție.

Pachetul STANDARD costă 1499 lei/cameră*, cu TVA inclus. Acest pachet este ideal pentru persoanele care își doresc să transforme sau să (re)amenajeze o cameră cu destinație specifică (de ex. spațiu pentru biroul de acasă, zonă de dining, amenajare baie, amenajare balcon etc.).

 • Designer alocat
 • Măsurare spațiu – releveu
  (București, Ilfov, Iași, Cluj, Constanța, Brașov)
 • Concept amenajare – moodboard
 • Planuri 2D cu noua amenajare
 • Indicații pentru instalațiile electrice
 • Vizualizări 3D
 • Schițe mobilier la comandă
 • Consultanță în alegerea produselor electrocasnice
 • Selecție mobilier serie, finisaje, accesorii și decorațiuni

Pachetul EXCLUSIVE nu are un preț per cameră. Acest pachet este destinat celor care vor totul de-a gata și vom explica imediat și ce înseamnă asta. El cuprinde toate serviciile din pachetul STANDARD, însă îți oferă niște avantaje în plus.

 • Încă de la început tu îți stabilești un buget,  iar noi vom avea grijă să ne încadrăm cu tot ce îți trebuie în suma respectivă.
 • Nu vei mai pierde timp căutând piese de mobilier de la o listă interminabilă de furnizori. Noi ne vom ocupa de achiziția pieselor asupra cărora te-ai decis împreună cu designerul și ne vom asigura că îți vor fi livrate în siguranță și montate.
 • Singura ta treabă va fi să stabilești, împreună cu designerul, forma finală a proiectului și lista de achiziții, iar noi ne vom ocupa de toată partea logistică.

Exemple de amenajări interioare apartamente realizate de designerii Roomzia

Apartament amenajat de designerii Cezar Coadă și Alexandru Dragu

Stil contemporan, buget 45 000 euro.

Apartament amenjat de designerul Cosmina Vîlcu

Stil contemporan, buget: 55 000 euro.

Întregul nostru portofoliul poate fi vizualizat atât pe site-ul nostru – secțiunea Amenajări interioare, cât și pe facebook.

Din dorința de a-ți oferi un serviciu complet de amenajări interiore și design interior, am implementat un magazin de mobilă online, unde vei găsi piese de mobilier de designer, la prețuri care cu siguranță se pretează oricărui buget. Deviza noastră – găsești tot ce îți place cu adevărat într-un singur loc.

Sperăm că ți-au fost de folos sfaturile noastre și te așteptăm cu mai multe noutăți legate de amenajări interioare pe blog și pe rețelele sociale. Dacă ai nevoie de puțin ajutor, designerii Roomzia te vor ajuta cu cele mai bune recomandări, pentru o locuință potrivită stilului și personalității tale.

Abonează-te la newsletter

Și vei fi primul la curent cu noutățile în design și decorațiuni interioare, cu care îți poți transforma oricând locuința

Roomzia render